Trives på Forus og venter vekst

25.08.2021
fb_n
tw_n
in_n
EiendomsMegler 1 Boligutleie flyttet til FOMO på Forus 1. juni i år og den lille staben på fem er svært fornøyde med flyttingen. 

- Vi flyttet for å komme tett på prosjektavdelingen og næringsavdelingen slik at vi sammen kan betjene kundene enda bedre, sier Nina Byberg, avdelingsleder for Boligutleie. Til sammen jobber nå ti personer fra de tre avdelingene i FOMO i Grenseveien 21. 

- Hvor var dere før? 

- Vi var i Østre bydel og trivdes veldig godt der, men ved siden av at vi ønsket å bli en del av et større miljø skal jeg ikke legge skjul på at de fantastiske lokalene, den nydelige stemningen og den gode maten var et ganske stort trekkplaster. I tillegg er Forus ideelt fordi det ligger midt i alt for oss som leier ut boliger i alle kommunene på Nord-Jæren, forteller hun. 
 

Voksende utleiemarked 

Markedet for utleie har vært meget bra i sommer og ventes en veldig vekst utover høsten. Det skyldes forsinkelse på grunn av pandemien. 

- Mange venter på å få komme inn og vi trenger mange flere boliger til utleie. Det vil komme mye folk til vår region for å jobbe både i oljebransjen og i nye bransjer, forteller Nina som ofte opplever at utenlandske leietakere blir meget positivt overrasket over de små avstandene og den ikke-eksisterende rushtrafikken. 
Eiendomsmegler%201%20boligutleie
TRIVES: Fra venstre Trine Kristensen, Nina Byberg, Jorunn Riise og Karina Jonassen har funnet seg vel til rette i FOMO-lokalene på Forus. 
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler

Næring
Huddlestock Fintech klare for det nordiske markedet: Vil demokratisere formuesforvaltning
Næring
Normal åpner butikk på Tvedtsenteret
Næring
Seier for Tvedt Eiendom: Et steg nærmere videreutvikling